Vodafone  0723.586.045
[Pagina de start] [Info jante otel] [Promotii] [Contact]
In reteaua partenerului nostru logistic, jantele din otel beneficiaza de transport gratuit pentru comenzi de minim 4 produse !

Vodafone  0723.586.045

JANTE TABLA 4x98 de la www.jante-otel.ro
[Offroad] [Jante aliaj] [Anvelope de iarna] [Roti complete] [Formular cerere de oferta]

Jantele din tabla de otel vor fi intotdeauna in centrul atentiei pe site-ul nostru, deoarece vrem sa punem la dispozitia vizitatorilor nostri atat unelte pentru a identifica ce jante auto de tabla se potrivesc pe autoturismele lor, dar si preturi competitive pentru jantele de otel si o disponibilitate extinsa, cu livrare in intreaga tara.

Contractele noastre avantajoase cu cei mai mari furnizori de jante tabla din Romania sunt garantia atat ca vom livra jantele de otel din stoc dar si ca o vom face in conditii de pret competitiv. Din reperele prezentate pe site, toata gama de jante de tabla pentru cele mai raspandite masini din parcul auto romanesc sunt disponibile in maxim 48 de ore, in timp ce pentru jantele pentru modele auto mai rare putem comanda de la furnizori externi cu livrare intre 14 si 25 de zile.

Cand vorbim despre jante de tabla pentru marci auto uzuale ne referim la jante tabla pentru : Dacia - Logan, Sandero, Stepway, Duster, Audi - VW - Seat - Skoda, Chevrolet, Fiat, Hyundai, Renault, Nissan, Citroen, Peugeot, Kia, Opel, Mazda, Mercedes, Ford si Honda.

Totusi, nu neglijam in consolidarea stocurilor nici marcile mai rare sau de nisa, avand disponibilitate si la jante tabla pentru : Alfa Romeo, BMW, Chrysler, Daihatsu, Daewoo (Matiz, Cielo), Dodge, Jeep, Lancia, Land Rover, Mini, Mitsubishi, Rover, Saab, Smart, Subaru si Volvo.


Jante tabla 4x98 prindere Rezultate jante 1Rezultate jante 2